Когато бях на шестнадесет, си мечтаех да имам гадже с големи цици.


Когато бях на шестнадесет, си мечтаех да имам гадже с големи ц*ци. Като станах на осемнадесет си намерих такова. То обаче нямаше никакви чувства. Затова, реших да си търся някое сантиментално и чувствително момиче. Като станах на двадесет си намерих такова. Тя беше толкова чувствителна, че се разплакваше дори от най-незначителното нещо. Плачеше по цял ден за какво ли не. От време на време дори заплашваше, че ще се самоубие.


Тогава реших, че ми трябва темпераментно и динамично момиче. Като станах на двадесет и шест си намерих такова. Тя беше изпълнена с енергия. Започваше едновременно десет неща, без да завърши нито едно от тях. На другия ден започваше нови десет. В началото ми беше много интересно, но после започнах да се чувствам като идиот около нея. Толкова много енергия, но без посока. Реших, че трябва да си търся умно и практично момиче. Като станах на тридесет я намерих и се ожених за нея.


Тя беше изключително умна и здраво стъпила с двата си крака на земята. До такава степен беше практична, че набързо се разведе с мене и ми взе всичко което имах. Сега вече съм стар и мъдър… и си търся момиче с големи ц*ци!

Коментари

Be the first to comment

Коментари