[Брутален] Хванал се един да прави ремонт в апартамента си.


Хванал се един да прави ремонт в апартамента си. Почнал от банята. Купил страхотни плочки, маса пари се изръсил за тях и банята станала чудна. Прехвърлил се към коридора, обаче финансите намалели. Купил по-нисък клас теракот – горе долу и коридора станал приличен… накрая за кухнята взел някакво ниско качество плочки, колкото да се каже, че са нови. За холът – не останали пари и само изциклил паркета набързо. Една вечер в бара забърсал някаква страшна мацка.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Вързала му се, ще ходят у тях. То къде, къде – най-луксозно в банята. Почнали се те, обаче мадамата се подхлъзнала, разпънала се на шпагат и онази и работа направила вакуум на плочките на пода. Ами сега… – пробвал нашия какво ли не. Дърпал, бутал – не става. Стои си мадамата залепнала за пода. Накрая от немай къде звъннал на плочкаджията. Дошъл той – пак същото. Бутат, дърпат – не става.
Накрая майсторът му казал:
– Пич, ще се кърти. Няма начин!
– О, не! – развикал се нашият.
– 100 лева ми е едната плочка! Не става. Мисли друго.
Позачесал се майсторът и рекъл:
– Слушай какво ще направиш. Хвани и зърната и почвай да масажираш.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Нашият се ококорил:
– Защо бе? Какво ще помогне това?
– Ти масажирай, тя ще се подмокри, после ще я приплъзнем от банята, през коридора, през кухнята… и накрая при стария паркет в хола, там ще къртим.

Коментари

Be the first to comment

Коментари