Ето една история за това, докъде може да стигне човек, ако с*ксът е водещото в живота му.


Ето една история за това, докъде може да стигне човек, ако с*ксът е водещото в живота му. Това е историята на едно новобогаташко българско семейство. Съпруг и съпруга били Диньо Чешитпешев и бившата манекенка Седефка Карагърдева. Семейството живеело охолно. Диньо Чешитпешев бил главен износител на свински уши и крачета в окръга, а освен това бил приватизирал бобинажния цех в село Сусурлево. За съжаление и тук се оправдала поговорката „Богатите също плачат“ защото в семейството имало един малък проблем. Той се състоял в това, че Диньо Чешитпешев въобще не правел с*кс със съпругата си Седефка Карагърдева. Да се каже, че го правел рядко е малко, както се казва Нова година била по начесто. А Карагърдева не била жена, която можела да понесе това, още повече, че била инвестирала в тялото си цялата силиконова фантазия на новите бодитехнологии.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Най-накрая след поредния 14 месечен застой в отношенията Карагърдева завела мъжа си Диньо на лекар. Лекарят разгледал обстойно репродуктивния орган на Диньо и казал:
– За съжаление проблемът е от атрибутивен характер, в смисъл, че вашето атрибутче на става за нищо. Единственото спасение е в трансплантацията.
– Как трансплантация, бе, докторе! – уплашено викнал Диньо. Откъде знаете какъв нов атрибут ще ми намерите. Пък и може да е много скъпо.
– За новия атрибут не се притеснявайте. Той беше притежание на най-големия любовник, живял някога по нашите български земи, а именно краниста Лальо Доколенски, като в случая Доколенски не е просто причудлива фамилия.
Като чула това, Седефка Карагърдева начаса радостно изписукала:
– Съгласни сме! Ако е много скъпо – ще си жертвам кабриото и шест месеца няма да си купувам нови дрешки.
Поставен при такива обстоятелства Диньо Чешитпешев нямало накъде да мърда и се съгласил. Операцията минала успешно и Чешитпешев се прибрал у дома. След една година в лекарския кабинет отново влязла Севдалинка Карагърдева и това била най-тъжната жена на света.
– Докторе, вече е по-зле и отпреди – проплакала тя. Преди съпругът ми поне търсеше някаква близост, гушкаше ме, прегръщаше ме, докосваше, а сега нищо…
– Не мога да си обясня защо е така – казал докторът. Къде е сега съпругът Ви?
– Ами, чака отвън.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

– Нека влезе – казал докторът и помолил Карагърдева да излезе от кабинета, за да си поговори насаме с Чешитпешев.
– Диньо – казал със строг тон докторът. Погледни ме в очите и ми кажи истината. В какво състояние е с*ксуалния ти живот?
– Докторе – казал Диньо. Не знам как да ти благодаря! Плача от радост, докторе! Такъв с*кс не съм правил през живота! Имам пет любовници, без да броим двете секретарки и комшийката от горния етаж!
– А с жената защо не спиш бе, Диньо!?! – попитал докторът.
– Какво да ти кажа, докторе – преглътнал Диньо, аз съм с патриархално възпитание. Как в жената ще вкарам чуждо нещо?

Коментари

Be the first to comment

Коментари