Мъж отишъл на лекар


Мъж отишъл на лекар.
– Докторе, ставам сутрин, измивам се, изпивам си кафето, обличам се и тръгвам за работа. И когато стигна до спирката, една болка като ме пререже през кръста, тръгва нагоре по гръбнака и като стигне тила, направо ми иде да крещя с глас..
Лекарят го прегледал подробно, угрижил се и рекъл:
– Съжалявам, положението е тежко, ще трябва да режем пакета…
Мъжът пребледнял, поблагодарил и напуснал кабинета… Решил да отиде при друг лекар:
– Докторе, ставам сутрин, измивам се, изпивам си кафето, обличам се и тръгвам за работа. И когато стигна до спирката, една болка като ме пререже през кръста, тръгва нагоре по гръбнака и като стигне тила, направо ми иде да крещя с глас.
И този го прегледал и след като помислил, казал:
– Много съжалявам, но ще се наложи да отстраним пакета.
Мъжът отново с ужас напуснал кабинета. Отишъл при още няколко лекари, но всички само това му казвали. Накрая той се примирил – не може да се живее с подобна болка – и се подложил на операцията. Докато лежал в болницата, си мислел:
„Е, сега, с*ксът не е всичко в този живот. Като ме изпишат, ще си угаждам. Ще си ушия хубав костюм, ще си купя лъскава кола, ще попътувам по света…“
Изписали го и той – от болницата направо при шивача.
– Искам да ми ушиете чудесен костюм.
Шивачът взел мерките му и го попитал:
– Извинявайте, от коя страна си го държите?
– О, не се притеснявайте, моля Ви. Все едно!
– Кажете, няма проблем. От коя страна?
– Е, и Вие сега. Толкова ли е важно от коя страна си го държа?!
– Всъщност, да. Ако си го държите в десния крачол, а аз ушия панталона така, че да Ви седи в левия, десетина минути след като се обуете, се появява една болка през кръста, тръгва нагоре по гръбнака и като стигне тила, направо ще закрещите с глас…

Коментари

Be the first to comment

Коментари