Прибрах се от работа и си пуснах телевизора


Прибрах се от работа и си пуснах телевизора. Щяха да дават финала на Шампионска лига. Ливърпул срещу Реал Мадрид. Аз много не разбирам от футбол, но колегите ме запознаха накратко. Едните са от града на Бийтълс. Джон Ленън им е бил първият треньор(преди да убие Йоко), а Кени Далглиш-масажист. Никога не ходели сами, така пеят като се напият.
На другите пък, генерал Франко кондиционен, ама това е било отдавна!
Сипах си една ракия и си направих таратор, понеже си вървят заедно. Стоплих пържолите и изкарах бирата от хладилника. Мачът беше много як, като битката за Гибралтар. Едните се крият, а другите изчакват, после се оглеждат и всеки момент ше се почнат. Накрая се почнАха, щото Кабаков им подаде звуков сигнал.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Никой не искаше да се дава. Едните атакуват отсам, а другите се правят на умрела лисица. После другите нападат, а първите играят немци в тила.
Взеха да се бутат, хапят, а на моменти скубят. Изведнъж един падна по диагонал, направо се шпицира – разОпна влАкно – би казал Войн Войнов! Смениха го, понеже си ударил тила, за да не забрави на кои Ора е син!
Изпих си ракията, сипАх си втора, пак стоплих пържолите и върнах бирата в хладилника. Роналдо искаше да вкара гол, но жена му, му се обади да не бърза(избягала от сесия, но е много заета).
Изпих втората ракия, тараторът свърши, направих набързо нов. На полувремето Пол Маккартни обясни, че е издал нова плоча(басси, тоя се ненаяде!)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Сипах си трета ракия, пържолите пак бяха изстинали, а бирата се беше стоплила. В училище никога ни й позволавах да се стопли, но това беше отдавна, явно остарявах… Отворих я най-накрая и зарязах таратора, в нея поне нямаше олио, нито копър и чесън… Междувременно тия почнаха да си вкарват голове(май го бяха сложили на гол-гол). Изпих си бирата с останалата половин бутилка ракия. Пържолите вече не ме интересуваха, осъзнах, че съм бил предимно жаден, а не толкова гладен…
На другия ден сутринта ги изядох студени, изпих и една студена бира, и като ми се дояде таратор…

Коментари

Be the first to comment

Коментари