Съпруг и съпруга са поканени на бал с маски.


Съпруг и съпруга са поканени на бал с маски. Точно преди тръгването жената е повалена от силна мигрена и се налага да си остане у дома. Взема си едно болкоуспокоително и си ляга, а нейния мъж облича костюма си и отива на бала.
След един час жената е вече по-добре и решава с костюм, за който мъжа не знае, да види как ще се държи нейния съпруг на бала.
Вече на празненството, тя веднага го познава: той танцува с една непозната жена, после с втора, трета и т. н. Тогава съпругата решава да провери до къде може да стигне нейният мъж. Кани го на танц (той не успява да я познае) и му прошепва в ухото: „Хайде да отидем някъде, където няма да ни видят“. Той разбира се съгласява.
След като си свършват работата жената веднага се прибира в къщи. След известно време се прибира и нейния съпруг.
Тя подхваща деликатно темата:

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
– Е как беше празника?
– Знаеш ли, скъпа – без теб ми беше скучно…
– Скучно? Струва ми се, че доста добре си си прекарал!
– Повярвай ми. Пристигам аз там и какво да видя – няма къде да стъпиш от народ. С моите приятели се завряхме в кухнята и докато си пийвахме направихме едно покерче. Заложих костюма и го загубих. А авера който го спечели веднага го облече… и на дансинга. Като почна да върти мадамите една след друга… накрая даже някаква пияна взе че му пусна. А аз… скука ! !

Коментари

Be the first to comment

Коментари