Треньорът на Херта решил да потърси нови таланти, за които да не дава луди пари.


Треньорът на Херта решил да потърси нови таланти, за които да не дава луди пари. Не след дълго попаднал на клипове в Ютуб на талантливото афганистанче Юсуф, и не след дълго го докарал в Берлин. Няколко дни след това Херта домакинстват на Байер. Гостите повеждат с 2:0, а двамата нападатели на Херта се контузват. От немай къде треньорът пуска Юсуф 20 минути преди края, просто за да не остане с 10 души на терена. Юсуф обаче хуква по игрището да се бори и да рита топката, и за нула време вкарва три гола. Херта бие, всички са във възторг, а Юсуф решава да звънне на майка си:
– Мамо, имам супер ден. Вкарах три гола – викат му хеттрик, и всички са супер възхитени от мен! Ще взема и голяма премия!
– Е няма що, Юсуф, да ти кажа ли как мина нашия ден?
– Как, мамо?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); – Ами първо една банда араби от друго племе нападнаха баща ти, братята ти ги нападнаха с кирки и лопати и стана масов бой в цялата махала. На обед пък едни пакистанци тръгнаха да отвличат сестра ти за булка, братята ти пак нападнаха с кирките и лопатите и отново станаха масови безредици. Следобяд някакви африкански пришълци хвърляха бомби и запалиха няколко коли без никой да разбере какъв им беше проблема. Вечерта пък баща ти се скара на едни кюрди, те му налетяха на бой, дойдоха полицията и няколко военни и казаха, че ако продължаваме така ще вземат да ни хвърлят по един бой на всички!
– О, мамо, много съжалявам!
– Има защо, заради теб дойдохме в тъпия Берлин!

Коментари

Be the first to comment

Коментари