Мъж се събуждал всяка сутрин с много силно главоболие


Мъж се събуждал всяка сутрин с много силно главоболие. Интересното на болката било, че отначало започвали да го болят тестисите и след това болката се предавала по гръбначния стълб към главата. Побърквал се човека от болка, загубил апетита си, взел да слабее и да губи сили. Докторите му казали, че причината за болката са му тестисите и ще трябва да ги отрежат. Уплашил се много мъжът и отишъл на консултация в Германия. След като и там му казали, че се налага спешна операция, нямало как и се съгласил. Отрязали му топките на мъжа и болката веднага спряла. Започнал да се храни и теглото му се възстановило. Дори понапълнял от добър живот и му се наложило да си шие нови дрехи. Шивачът почнал да му взима мерки и го попитал:

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); – Кажи сега, в кой крачол си държиш тестисите, да ти го направя малко по широк и да ти е удобно?
– Ами то вече няма никакво значение! – отвърнал тъжно мъжът.
– Как да няма значение,бе? – възпротивил се шивачът. Ами нали ако топките ти не са в този крачол, в който са свикнали, се получава една болка, която преминава през гръбначния стълб и води до нетърпимо главоболие…

Коментари

Be the first to comment

Коментари