Селяндур на почивка


Селяндур на почивка…
Носи втори сак с диня, пъпеш, баница, шпек и материал за шопска салатка за в хотелската стая и за на плажа.
На плажа опъва чаршаф персон и 1/2 между два шезлонга, за да е под сянката на телесата на ползвателите им. Ляга и спи от 11:00 до 16:00, за да залъже глада.
В 16:00 влиза в морето, небрежно потърквайки се с мини-сапунчето от хотела, уж че му е студена водата. Като излезе – вади зехтин, прелят в тубичка плажно масло, купена в зората на демокрацията и се намазва обилно, след което застава с ръце на кръста в стойка „Мич Бюкянън“ и поглед одзверен уж във вълните.
След 17:00 е време за шопинг в голям супермаркет с прИмоции. Карначетата са на промоция, а минибарът в хотела има място за 4 тарелки. Ариел пък е с цяло 1 кило гратис. Презарежда и бутилката зехтин.
Връща се на плажа да събере рапанчета и шепа пясък за подарък на родата, купува магнитче за хладилника си с надписи „I LOVE YOU NEZBAR. MADE IN CHINA“ и снимка на Поморие. Хапва порция цаца, умряла от старост в местното капанче, като на всяка хапка си прави по 3 снимки – да ги е яд роднините. Вечеря с шопска салатка, диня и содичка в хотелската стая. На рецепцията обира къде що види брошури за аквапаркове, ресторанти и пр. – да видят роднините къде е ходил…

Коментари

Be the first to comment

Коментари