Девойка го носи момчето дома, одат во спалната и таа му предлаага да пробат 69


Девойка го носи момчето дома, одат во спалната и таа му предлаага да пробат 69.
– 69?Кой курец е това?– питува момчето.
Девойката разбира дека новото момче не е толко изкусно во с*ксот па му вика:
– Ке си ставим моата глава помежду твоите нозе, а ти стави си твоата глава помежду моите, важи?
Се още незнаейкии за що точно се работи, малце притеснен, момакот се согласува на това, само да
не го разсипе моменто.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Таман се наместиле, девойката несакайки изпрднува еден гласен пърдеж…
Ммчето ке умре од смеенье, па му и смрди, току бега на страна и пробува да разбере що баш се случило…
Момичката засрамена му вика на момако да и прости и да пробат още един пат… Така пак се наместиле…
Девойката пак, несакайки изпушта един здрав, голем як пърдеж…
Момчето целиот изплашен и зачуден, станува од кревато, ги зема халиштата и почнува да се облекува.
– Що е?Зашто си одиш? – го питала момичката.
– Абе ти си ненормална ако мислиш дека ке останем и за другите 67!

Коментари

Be the first to comment

Коментари